De consument heeft gedurende 14 dagen na de ontvangst van de goederen, het recht de overeenkomst (zonder opgave van redenen) te ontbinden. De afnemer kan dat recht uitoefenen door kennisgeving daarvan aan Chloorhandel.nl per e-mail naar info@chloorhandel.nl

 

In geval van ontbinding is de afnemer verplicht de ontvangen zaak binnen 14 dagen na de ontbinding aan Chloorhandel.nl terug te zenden in de staat waarin de afnemer de zaak heeft ontvangen, in originele verpakking, compleet en ongebruikt. De kosten van het terugzenden zijn voor normale pakket zendingen worden door Chloorhandel.nl vergoed.

 

Het recht op ontbinding is niet van toepassing op aankoop van vloeistoffen en schoonmaakproducten, indien de afnemer de verzegeling heeft verbroken, en zaken die

tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de afnemer.

  • duidelijk persoonlijk van aard zijn.
  • door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
  • snel kunnen bederven of verouderen.

De retour procedure

Stel Chloorhandel.nl binnen 14 dagen, ingaande de dag van ontvangst van het artikel, op de hoogte dat u gebruik wilt maken van het recht op ontbinding. Vermeld de volgende gegevens in uw e-mail:

 

Naam en contactgegevens.

Ordernummer waarop het artikel besteld is.

Het merk en type van het betreffende product.

Indien reeds bekend, het vervangende artikel dat u wenst te bestellen.

 

Chloorhandel.nl stuurt u vervolgens een retourformulier en een retourlabel waarmee u het product kunt terug sturen. U dient dit retourformulier volledig in te vullen. Bij ontvangst van het artikel zullen wij controleren of het artikel conform de voorwaarden is afgeleverd. Indien het artikel conform de voorwaarden is ontvangen, laten wij u dit weten via een e-mail. Indien het artikel niet conform de voorwaarden is ontvangen dan is de retour garantie niet van toepassing en zullen wij u dit laten weten via een e-mail.

 

 

 

Product retour, geld terug

Indien u het product onder in punt afkoelperiode genoemde voorwaarden aan ons retourneert, kunt u gebruik maken van deze regeling. Wij zullen het gehele factuurbedrag aan u terugstorten. De kosten van retourzending worden vergoed door Chloorhandel.nl

 

U dient het retour sturen binnen 7 dagen na ontvangst van het product schriftelijk (e-mail) te melden en het product terug te sturen. U draagt zelf het risico van de retourzending.

 

Het retourstorten van het bedrag zal door ons zo spoedig mogelijk na retour ontvangst van het product en binnen 30 dagen na de ontbinding worden gedaan, mits het artikel voldoet aan het gestelde in bovenstaande voorwaarden.

 

Indien u een order gedeeltelijk retourneert, zullen wij enkel het aanschafbedrag van het betreffende product aan u retourneren, de transportkosten zijn immers ook voor de overige artikelen gemaakt.

 

Retour voorwaarden

Controleer uw bestelling direct bij de aflevering op eventuele schade en/of juistheid. Indien een artikel niet overeenkomt met het door u bestelde artikel, mag u dit artikel niet aannemen. Ook wanneer u bij levering constateert dat uw bestelling geopend is geweest of dat deze beschadigingen heeft, mag u het artikel niet in ontvangst nemen. U dient ons hier altijd direct van op de hoogte te stellen, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen en u een nieuw product kunnen leveren. Indien het pakket aangenomen wordt, en er na verloop van tijd wordt besloten de artikelen te retourneren zijn de retour kosten voor de afnemer. U dient Chloorhandel.nl in te lichten en zij moeten de actuele staat van het pakket beoordelen, indien het product niet in originele doos zit, schade opgelopen heeft, of gebruikt is dan mag Chloorhandel.nl tot 50 procent schadevergoeding in rekening brengen.

 

Schadeclaims en/of omruiling achteraf kunnen niet in behandeling worden genomen. Mocht blijken dat een product defect is nadat de bezorgdienst weer is vertrokken, dient u hier binnen 24 uur melding van te maken met foto's. Ook dient u het pakket dan niet uit te pakken tot verdere instructies van Chloorhandel.nl.

 

Indien een artikel bij levering reeds defect is (DOA) of er is een verkeerd artikel geleverd, dan dragen wij hiervoor de volledige verantwoordelijkheid. Wij zullen dit probleem voor u verhelpen door het defecte of verkeerd geleverde product retour te nemen en een correct product naar u te verzenden.

 

Defecten worden door ons gecontroleerd om uit te sluiten dat het hier gebruikersfouten betreft. Indien het een gebruikersfout betreft zijn wij genoodzaakt de transportkosten in rekening te brengen. Wij zullen het product in dit geval trachten te repareren en wij zullen u vooraf op de hoogte brengen van de te verwachten reparatiekosten. Indien u niet wenst te repareren dient u het product binnen 14 dagen bij ons op te halen. In het geval van gebruikersfouten worden er ook geen aankoopbedragen teruggestort. Ook hierbij geldt dat het product uw eigendom blijft en dat u dit binnen 14 dagen bij ons op dient te halen.


Extra retour voorwaarden voor (mini) pallet zendingen 
Indien u bestelling aankomt met een (mini) pallet, controleer uw bestelling direct bij de aflevering op eventuele schade en/of juistheid. Indien u schade aantreft of ziet dat uw bestelling geopend is geweest pak het product dan niet uit en laat de nylon banden om het pakket heen zitten. Controleer dit pakket altijd voordat de bezorger weg is zodat u dit direct kunt melden en het pakket kunt weigeren. Het recht op ontbinding is niet van toepassing op aankoop indien de afnemer de verzegeling heeft verbroken, en zaken die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de afnemer. Voor het retour sturen van (mini) pallet zendingen brengen wij kosten in rekening.