Welkom bij Chloorhandel.nl, uw one-stop-shop voor alles wat uw zwemervaring onvergetelijk maakt! Wij zijn trots om een breed assortiment zwembadrobots aan te bieden die uw zwembad schoon, sprankelend en zwemklaar houden. Een van onze toppers is de Dolphin zwembadrobot, bekend om zijn uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Met zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke bediening zorgt de Dolphin ervoor dat uw zwembad moeiteloos wordt gereinigd.

Maar dat is nog niet alles! Naast de Dolphin hebben wij ook andere toonaangevende merken op voorraad. Denkt u aan Zodiac, Hayward, en Aquabot – stuk voor stuk merken die uitblinken in kwaliteit en efficiëntie. Of u nu een compact model zoekt voor uw kleine zwembad of een krachtpatser voor een groot zwemparadijs, wij hebben het allemaal.

Op zoek naar een specifiek type zwembadrobot? Wij helpen u graag verder. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en de perfecte match te vinden voor uw behoeften. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen met uw wensen en eisen. Samen zorgen we ervoor dat uw zwembad altijd in topconditie is.

Duik vandaag nog in onze uitgebreide collectie en ervaar zelf het gemak van een zwembadrobot. Zwemgenot begint bij Chloorhandel.nl!

Op=Op

Bestway bodemstofzuiger robot aquaRover

€ 219,95 € 199,95
Op=Op

Bestway bodemstofzuiger robot aquaRover

€ 219,95 € 199,95
  • Voor ronde baden tot 732 cm en rechthoekige baden tot 965 cm
  • Afval wordt opgevangen in de 4 ltr tank
  • Batterij duur van 90 minuten

Deze automatische bodemstofzuiger is perfect voor de zwembadhouder, die graag een schoon zwembad wil zonder al te veel moeite. Het ontwerp is volledig op water gedreven en beweegt zichzelf moeiteloos over de waterbodem. Wanneer er muren worden geraaktdraait deze vanzelf om. Gemakkelijk in gebruik te nemen zonder aan te sluiten op de filterpomp. De stofzuiger kan gemakkelijk uit het water gehaald worden met de handvatten. Met borstels wordt het gehele bad snel en moeiteloos gereinigd.

Deze bodemstofzuiger wordt geleverd inclusief een oplaadkabel. Het duurt ongeveer 5-6 uur voordat de stofzuiger volledig is opgeladen. Ook heeft de stofzuiger een LED licht om s'nachts het zwembad te reinigen, en een zuigkracht van 2,8 m³/u.